شناسهٔ خبر: 188011 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بازدید مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان به همراه رئیس پلیس راه استان از پاسگاه‌های پلیس راه

پلیس راه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان همراه با رئیس پلیس راه استان از پاسگاه‌های پلیس راه و ایستگاه‌های کنترل تردد ناوگان عمومی بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان، احسان منصور کیایی در این بازدید که با حضور سرهنگ بزرگی رئیس پلیس راه استان، لشکری معاون فنی اداره کل و نیز رئیس حراست اداره‌کل انجام شد، گفت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان در راستای همکاری و هم‌افزایی با فراجا و پلیس راه همه توان و تلاش خود را برای کمک به بهبود زیرسخت‌ها در پاسگاه های پلیس راه و بروزرسانی تجهیزات آنها به کار می‌گیرد.

وی پاسگاه های پلیس راه را عامل ارتقای امنیت در راه‌ها و ارائه خدمات مطلوب به کاربران جاده‌ای ارزیابی و خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی این چند سال ارتباط نزدیک و تنگاتنگی بین اداره کل راهداری و پلیس راه استان وجود داشته و همین تعامل سازنده به بهبود شرایط در استان کمک شایانی کرده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به تمجید از مجاهدت‌های پلیس راه در ارتقای ایمنی سفرها و افزایش امنیت در جاده‌ها پرداخت و خاطرنشان کرد: تعامل و همکاری سازنده بین دو مجموعه راهداری و پلیس راه استان به کاهش سوانح جاده‌ای و تصادفات رانندگی و ارتقای ضریب ایمنی محورها در استان کمک شایانی کرده است.

منصورکیایی گفت: در این بازدیدها امکانات و تجهیزات موجود در پایگاه‌های پلیس راه و مشکلات فرا روی این قشر خدوم را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

وی افزود: در تعامل با پلیس راه استان تلاش می‌شود تا راه‌حل‌های مناسبی برای بهبود شرایط و رفع مشکلات ارائه شود.

منصورکیایی از تلاش اداره‌کل برای هوشمندسازی راه‌ها خبر داد و با اشاره به وجود دو کریدور شریانی شمال - جنوب و غرب به شرق در استان گفت: راه‌های استان سمنان به دلیل حجم بالای تردد و قرار گرفتن در بین دو حرم مطهر رضوی و حضرت فاطمه معصومه(س) و همچنین ارتباط بین پایتخت و استان‌های شمالی، همواره از اهمیت استراتژیک برخوردار بوده و لذا می‌طلبد که راه‌های ارتباطی استان هر چه سریع تر به استانداردهای لازم برسند.